YouTv

Overvejer du at blive kunde hos YouTv? Så kan du med fordel læse med i denne anmeldelse / guide. Her vil vi nemlig forsøge at besvare alle de spørgsmål, som du kunne have som potentiel kunde hos den relativt nye og allerede meget populære udbyder af TV og streaming / streamingtjeneste. YouTvVi kommer blandt andet lidt mere ind på, hvad YouTv er for en udbyder, og hvad de kan tilbyde. Vi kommer også til at tale kort om, hvad det koster at være kunde der, samt hvilke fordele du får her kontra ved andre streamingtjenester. Du kan med andre ord betragte det lidt som en YouTv anmeldelse. Der er med andre ord masser af information at hente om lige netop YouTv henover de kommende afsnit. Så sæt dig godt til rette, læs med og blive forhåbentligt meget klogere på, om YouTv er det rigtige valg for dig.

YouTv er blevet en del af YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
YouSee
YouSee Play 40
40

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Gratis oprettelseCartoon NetworkDisney ChannelTV3+TV2 SPORTMTVTV3Alt til børn og sport
599 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 3294 DKK
YouSee
YouSee Play 30
30

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Gratis oprettelseMAXNetflixViaplayTV3TV3+TV3 SportTV 2 SPORTDisney Channel
499 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2694 DKK
YouSee
YouSee Play 20
20

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Disney ChannelNetflixViaplayTV 2 PLAYGratis oprettelseSkift kanaler løbendeTV 2 SPORTTV3 Sport
399 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2094 DKK
Billig bland-selv tv-pakke
YouSee
YouSee Play 10
10

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Gratis oprettelseDisney ChannelViaplayTV3Stream i hele EUSkift abonnement for 0 kr.
299 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 1794 DKK

Hvad er YouTv?

Nu satte vi streamingtjeneste i citationstegn i indledningen til artiklen her. Det gjorde vi, fordi YouTv ikke som sådan er en selvstændig streamingtjeneste, som eksempelvis Viaplay og C More. I stedet er det en tjeneste, hvor du kan sammensætte din egen underholdningspakke med forskellige streamingtjenester og Tv-kanaler ét sted. Det fungerer lidt ligesom de TV-pakker, hvor man får X antal point, som man kan bruge til at vælge forskellige kanaler. Her foregår det hele bare online, og man kan også vælge streamingtjenester udover almindelige Tv-kanaler.

YouTv pris: Hvad koster tjenesten?

Løsningen er utrolig smart for dig, der alligevel abonnerer på en række forskellige streamingtjenester og derudover betaler for at kunne se dine foretrukne Tv-kanaler. Ved at samle det hele ét sted gennem YouTv er der nemlig mulighed for at spare penge. Samtidig sparer du også besværet, fordi din betaling ligeledes er samlet ét sted. Du har altså ikke enkeltstående abonnementer hos en række forskellige tjenester. Men hvad koster YouTv? Det afhænger lidt af, hvilken pakke du vælger. Prisstrukturen er nemlig opsat således, at du kan vælge mellem flere forskellige pakker, der består af såkaldte mixpoint. Der er eksempelvis pakker med:

 • 3 mixpoint
 • 10 mixpoint (B.T. Testvinder – Danmarks billigste sportspakke)
 • 20 mixpoint
 • 30 mixpoint

Jo større en pakke, jo mere indhold kan du få med i pakken. Tv-kanaler koster som udgangspunkt 1 mixpoint, mens streamingtjenester koster mellem 2 og 7 mixpoint. Tjenester som National Geographic Now er lidt billigere, mens HBO Max og Viaplay koster lidt flere mixpoint. Du kan naturligvis se det fulde overblik over de streamingtjenester og Tv-kanaler, der kan vælges hos YouTv, ved at besøge deres hjemmeside. YouTv koster mellem 199 og 499 kr. om måneden alt efter valg af pakke.

YouTv TV-pakker

Skærmbillede fra YouTv.dk

Mix3, Mix10, Mix20 og Mix30

Pakkerne, som vi nævnte ovenfor, har meget sigende navne. De hedder nemlig Mix3, Mix10, Mix20 og Mix30. Fælles for alle pakker er, at de giver gratis adgang til Paramount+ og DR TV. Samtidig kan man også frit tilvælge Tv-kanaler fra vores nabolande som eksempelvis SVT1 og SVT2, NRK1, NDR og så videre. Når det så er sagt, så vil vi sjældent anbefale Mix3. Der er simpelthen så få point, at det ikke for alvor giver økonomisk mening, medmindre man kan nøjes med ganske få Tv-kanaler. Mix10 er dog lidt bedre, da man her har mulighed for at vælge en streamingtjeneste eller to sammen med et par Tv-kanaler. For mange vil det være et fint valg, og det er en pakke, der giver fornuftig værdi for pengene. Mix20 og især Mix30 er for dig, der gerne vil have adgang til så meget indhold som overhovedet muligt. Her er mulighed for at give den gas med Tv-kanaler samt et par streamingtjenester. Med dine 30 mixpoint kan du shoppe løs blandt tjenesterne, og du får det hele til en lav månedlig pris.

Gå til YouSee →

OBS: Alle nye kunder henvises til YouSee (YouTv har lukket for nysalg)

YouTv byder på mange unikke fordele

Som kunde hos YouTv kan du glæde dig over en række fordele, som du sjældent får ved traditionelle TV-pakker. Flere af fordelene er også ret unikke i forhold til andre streamingtjenester. Det er med andre ord et relativt unikt koncept, der kan være værd at overveje, hvis du sætter pris på nedenstående. I grove træk består fordelene af følgende:

 • Der er ingen binding
 • Du får adgang til alt indholdet via en app
 • Du kan skifte indhold, som det lyster (med visse begrænsninger)

#1 Ingen binding

Først og fremmest vinder YouTv på deres bindingsperiode; den er nemlig ikkeeksisterende. Det vil sige, at du når som helst kan afmelde dig, og så betaler du kun for den igangværende abonnementsperiode. Med andre ord, du bibeholder adgang for den periode, du allerede har betalt for, hvorefter abonnementet opsiges. Det er i den grad en meget fleksibel løsning, hvilket også gør det attraktivt at afprøve tjenesten. Viser det sig, at det ikke er noget for dig, er det nemlig bare at opsige, og så kommer du ikke til at betale for en lang bindingsperiode.

#2 Adgang til Tv-kanaler og streamingtjenester via app

Når du vælger YouTv får du, som sagt, adgang til både Tv-kanaler og streamingtjenester via én samlet app. Du skal altså ikke skifte mellem forskellige tjenester, når du vil skifte indhold. I stedet kan du glæde dig over fuld adgang til alt dit indhold ét sted. Det er nemt og bekvemt, og det er noget, vi i den grad kan lide her hos Tvpakkerguide.dk.

#3 Skift indhold, som det passer dig

Så længe du er betalende kunde hos YouTv, kan du frit benytte dine mixpoint, som det passer dig. Det betyder, at hvis du gerne vil have adgang til Cartoon Network henover sommerferien, hvor børnebørnene er på besøg, så kan du vælge det til i juli. Når der igen er fred i huset, kan du skifte tilbage til TV2 Sport, eller hvad du nu ellers gerne vil kunne se. Hver Tv-kanal og streamingtjeneste er bundet i 30 dage. Det vil sige, at du kan skifte hver 30. dag. Men fordi dette er bundet til den enkelte kanal eller tjeneste, kan disse skifteperioder starte og udløbe forskudt. De løber nemlig fra den dag, hvor du har valgt den pågældende kanal. Det er med andre ord utroligt fleksibelt at være kunde hos YouTv.

Det synes kunderne om YouTv

Kunderne er generelt begejstrede for YouTv på Trustpilot. YouTv får bl.a. ros for at byde på stor valgfrihed, stor værdi for pengene, brugervenlig platform m.v. Selv de mindre positive anmeldelser roser YouTv for dets udmærkede programudvalg. De mest almindelige årsager til de knap så gode anmeldelser virker til at være tekniske. Flere af dem skyldes dog tilsyneladende problemer med opsætningen af streamingenheder såsom Chromecast og Apple TV. Det kan godt virke en anelse teknisk kompliceret for de, der ikke er eksperter på området, men det er i korte træk ikke nogle problemer, der kan tilskrives YouTv. Ønsker du at blive klogere på, hvad kunderne har at sige om YouTv, så læs mere hos Trustpilot. Udbyderen har i skrivende stund en gennemsnitlig score på 3,3 ud af 5 stjerner.

Læs også: Anmeldelse af Apple TV Plus

Tv-kanaler hos YouTv

Som vi tidligere har været inde på, er der et hav af Tv-kanaler at vælge imellem som kunde hos YouTV. Det tæller eksempelvis TV2 (og dets underkanaler som Sport, Fri og Charlie), CNN, TV3, TV3+, Cartoon Network, Nickelodeon og mange flere. Udvalget er således stort, og der skulle gerne være noget for langt de fleste.

Streamingtjenester hos YouTv

Udvalget af streamingtjenester er lidt mindre, men der er stadig lidt at vælge imellem. Du kan eksempelvis bruge dine mixpoint på:

 • HBO Max
 • Viaplay
 • C More
 • Nordisk Film
 • Disney-pakken
 • Nick+
 • Min-Bio
 • National Geographic Now
 • Dansk Filmskat

YouTv tilbyder en billig prøveperiode

Det er desværre ingen gratis prøveperiode hos YouTv. Du kan dog få lov at afprøve tjenesten særdeles billigt. Prisen for den første måned er nemlig den samme, uanset om du vælger den mindste (og billigste) pakke, eller om du går efter den store med 30 mixpoint. Vi ved dog ikke, hvor længe dette tilbud gælder, så slå til, inden det er for sent.

YouTv er blevet en del af YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2094 kr. Min. pris
3
RGB_youSee (1) YouSee Play 30
30 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris
4
RGB_youSee (1) YouSee Play 40
40 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
3294 kr. Min. pris

Du kan caste via Apple TV og Chromecast

Med en korrekt opsætning af dit Apple TV eller Chromecast, vil du kunne caste indholdet direkte til dit fjernsyn via en telefon eller tablet. Det betyder i bund og grund, at dit fjernsyn ikke længere skal være forbundet til en TV-boks eller andet. Samtidig stiller det heller ikke krav til, at det skal være et smart-tv.

Spørgsmål og svar om YouTv

Se nedenstående korte svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vi får omkring YouTv.

Hvem står bag YouTv?

YouTv er en del af Nuuday-koncernen, der blandt andet ejer YouSee, Telmore, Hiper, Blockbuster, Relatel, Eesy og mange andre brands inden for underholdning og telekommunikation.

Hvor mange enheder kan være i brug ad gangen?

Du kan logge ind med den samme YouTv konto på i alt 5 enheder på én gang samt streame på 4 enheder på én gang.

Hvorfor vælge YouTv?

Man bør vælge YouTv på grund af den høje fleksibilitet, som man får som kunde. Samtidig er prisen og værdien for pengene meget konkurrencedygtig, og konceptet er i den grad lige til.