Viaplay

Viaplay er en af de absolut helt store streamingtjenester i Danmark, og er også en lokal spiller i modsætning til amerikanske streamingtjenester som Netflix og HBO. Det betyder derfor også, at du på Viaplay kan finde masser af mere lokalt indhold, som for eksempel danske film og serier.

Prøv Viaplay gratis:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
3
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris

På Viaplay kan du streame sport, film og serier. Du kan endda også finde nye film, som ikke er tilgængelige på streamingtjenester endnu, men som derimod kan lejes på ViaPlay. Det er altså en meget alsidig streamingtjeneste, og det er en af de helt store årsager til, at Viaplay er ualmindeligt populær i Danmark.

Men er det den rette streamingtjeneste for dig? Læs med videre i vores Viaplay anmeldelse her, og bliv klogere på, hvorvidt det er her du skal lægge din penge, når det kommer til streaming af de største sportsbegivenheder, de bedste film og de sjoveste serier.

Viaplay

Hvad er Viaplay?

Viaplay er, som nævnt, en streamingtjeneste med fokus på sport, film og serier. Her får du, som kunde, muligheden for at streame alverdens spændende indhold direkte til dit fjernsyn, din computer, din telefon, din tablet, eller hvad du ellers måtte have, som har adgang til internettet.

Det er virksomheden Nordic Entertainment Group AB, der står bag Viaplay, og du kender dem måske bedre som virksomheden bag Viasat TV, samt de populære TV-kanaler TV3 og TV3+.

Med andre ord kan du på Viaplay se et stort udvalg af alle de programmer, som dagligt lokker tusindvis af seere til TV3 og TV3+. Det er alt fra de helt store realityshows som Paradise Hotel til alle afgreninger af sport. Derudover, er der selvfølgelig også noget til dig, der vil have noget lidt andet. På Viaplay kan man nemlig også finde erotiske film og den anmelderroste krimiserie Den som dræber.

Hvad koster Viaplay?

Du vil måske opdage, at Viaplay koster en anelse mere end andre streamingtjenester. Med en pris, der starter ved 129 kroner, er det dog stadig en særdeles fornuftig aftale, hvor du virkelig får meget underholdning for dine penge.

Ovenstående priser gælder kun for den pakke, der hedder film og serier. Hvis du gerne vil kunne se sport, når du har lyst. Så skal du overveje Viaplay Sport, som giver dig muligheden for at se alle de sportsbegivenheder, som Nordic Entertainment Group AB har rettigheder til at sende. Det betyder også, at du kan se fighting på Viaplay.

Bemærk: Viaplay tilbyder ikke længere Viaplay Sport (i skrivende stund kan du kun vælge mellem Viaplay Total og Viaplay Film & Serier.

Endelig kan du få Viaplay Total, som har alt det indhold, som du overhovedet kan forestille dig, til en pris på 449 kroner om måneden. Læs med videre i vores Viaplay anmeldelse her for at blive klogere på det indhold, som de enkelte pakker kan byde på.

Viaplay pris: Det afhænger prisen af

Streaming onlineSom du kan læse ovenfor, så er der et par forskellige prisniveauer hos Viaplay – og det er der en årsag til. De forskellige pakker, indeholder nemlig et forskelligt niveau af indhold. Jo mere indhold, som du vil have adgang til, jo mere kommer du til at betale.

Det er nemlig sådan, at det koster rigtig mange penge for TV-selskaberne, når de ønsker at købe rettighederne til at sende en sportsbegivenhed. Disse penge skal naturligvis i kassen igen, og derfor vil du opleve, at Viaplay Sport og Viaplay Total, som begge giver dig muligheden for at streame sport, er en anelse dyrere end det almindelige film og serie abonnement.

Derfor, bør du også overveje grundigt, hvilken en af pakkerne, som du har brug for. Ser du ikke sport hele året rundt, men kun ved enkelte store begivenheder? Så kan det for eksempel give mening at betale for et almindeligt Viaplay abonnement med film og serier det meste af året, og så opgradere til Viaplay Sport eller Viaplay Total i den eller de måneder, hvor du har noget sport, som du gerne vil kunne streame.

Det er heldigvis super nemt at ændre sit abonnement løbende, og det er derfor en nem måde at få alt det, som du gerne vil have, samtidig med, at du sparer masser af penge.

Viaplay pakker

Som vi nævnte kort ovenfor, så er der tre forskellige pakker, som du kan få hos Viaplay. Hver især giver dig adgang til mere indhold, og som sagt, er prisen også fastsat derefter. Nedenfor har vi lavet en kort beskrivelse af hver af de tre Viaplay pakker, så du kan danne dig en idé om, hvilken pakke, der er den rette for dig.

Viaplay Film & Serier

Er du fuldstændig ligeglad med sport? Eller behøver du bare ikke muligheden for at streame det? Så er dette det rette abonnement for dig. Til 129 kroner er det nemlig det billigste abonnement, som du kan få hos Viaplay, og du får adgang til alle de film og serier, som der er på streamingtjenesten. Dette sortiment af film og serier bliver i øvrigt løbende opdateret, og indeholder alverdens nye og gamle film og serier. Og ikke mindst, så er der en lang række indhold, som du ikke finder på Netflix og HBO. I vores øjne er Viaplay en af de absolut bedste streamingtjenester i Danmark, da de tilbyder det mest stabile udvalg af kvalitetsserier og -film til en fornuftig pris.

Men har du lyst til at se sport? Så kig i stedet videre blandt en af de næste to pakker.

Viaplay Sport

Med Viaplay Sport pakken får du nemlig adgang til alle de sportsbegivenheder, som også bliver sendt på TV3 og TV3+. Det betyder, at du kan streame alt fra de største fodboldkampe til de helt store fighting events.

Udover, adgangen til at streame sport på Viaplay, så får du også adgang til de samme serier og børneserier, som ovenstående pakke også giver adgang til. Du skal dog være opmærksom på, at Viaplay Sport ikke giver dig lov til at streame de film, som der er på streamingtjenesten.

Denne pakkeløsning findes ikke længere.

Viaplay Total

Viaplay Total er nemlig toppen af poppen, når du skal vælge en af de tre Viaplay pakker. Her får du alt hvad streamingtjenesten kan byde på, lige fra sport og fighting til film og serier til både børn og voksne.

For 449 kroner, får du i bund og grund alt, hvad du behøver, og du kan dermed sagtens opsige din TV-pakke, og sandsynligvis spare lidt penge i samme omgang. Med en lang række populære TV-serier, som vi kender fra TV3 og mange andre steder, samt alverdens nye og gode film, så er der ingen grund til at have andre streamingtjenester end Viaplay Total.

Fordele og ulemper

Det er dog ikke alt sammen lutter guld og grønne skove. Som ved alt i livet er der også fordele og ulemper ved Viaplay. Derfor, har vi sammensat nedenstående liste, som fremhæver de primære fordele og ulemper, som du vil støde på ved Viaplay. Dermed, kan du selv foretage en vurdering af, hvorvidt det er den rette streamingtjeneste for dig.

Fordele

 • Du kan streame sport med Viaplay
 • Viaplay har et ualmindeligt bredt udvalg af populære danske og internationale serier
 • Mange af de nyeste danske og internationale film kan streames på Viaplay
 • Der er mulighed for at leje eller købe helt nye film, som endnu ikke kan streames
 • Viaplay har en brugervenlig hjemmeside og app

Ulemper

 • Viaplay er en anelse dyrere end andre streamingtjenester
 • Kundeservice kan være en anelse langsom til at svare
 • Enkelte kunder har problemer med opsigelse (læs med videre og få en nem guide til at opsige dit abonnement)

Viaplay film

Vi har allerede snakket kort om det store udvalg af både nye og gamle film, som du finder på Viaplay. Der er ingen tvivl om, at Viaplay virkelig byder på noget til enhver smag. Ligegyldig om du er til store internationale film eller mindre danske film, så er der noget for dig blandt Viaplays film. Og der er naturligvis også film og serier til børnene. Se for eksempel de tre første Toy Story film, Løvernes Konge og mange flere legendariske børnefilm på Viaplay.

I skrivende stund kan du blandt andet finde Avengers Infinity War, Twilight, Hunger Games, The Commuter, The Spy Who Dumped Me, Book Club, Journal 64, et hav af Disney film og mange flere film på Viaplay.

Derudover, så er vi ganske tilfredse med det store sortiment af lejefilm, der giver dig muligheden for at leje helt nye film til en ganske favorabel pris. Det gælder for eksempel aktuelle biograffilm som Shazam, Green Book, Alita og After, men også tidligere film, som A Star is Born, Captain Marvel, Avatar, samtlige Harry Potter film og mange flere.

Prøv Viaplay gratis:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Køb Viaplay

Køb Viaplay i dag og få adgang til en lang række film, serier og sport. Hvis du er heldig, kan du endda spare nogle penge med en værdikode. Vi gennemgår mere om, hvordan du kan finde en sådan værdikode længere nede i denne anmeldelse af Viaplay.

Viaplay byder på mange timers underholdning til en ganske fornuftig pris, og med en solid app, der gør det muligt for dig at tage Viaplay med på farten, samt caste film på TV’et med et Chromecast, er der nærmest ikke mere man kunne ønske dig.

Se alt fra Paradise Hotel og Den Som Dræber til Toy Story og alverdens Marvel serier og film med et Viaplay abonnement i dag.

Hvordan afmelder man?

Er du ikke tilfreds med dit Viaplay abonnement? Eller får du det bare ikke brugt? Ligegyldig, hvilken årsag du har til at ville opsige dit Viaplay abonnement, så kan du hurtigt og nemt afmelde din konto, og dermed slippe for den månedlige betaling.

Læser man på Trustpilot, vil man se, at flere kunder har haft problemer med at opsige deres abonnement hos Viaplay. Men der er ingen grund til bekymring, det er nemlig ret nemt – du skal blot følge nedenstående guide, så kan du være sikker på, at du har dit på det rene, i forbindelse med opsigelsen af dit Viaplay abonnement.

 1. Login på den Viaplay konto, som du ønsker at opsige
 2. Klik på dit profilnavn i øverste højre hjørne
 3. Vælg Kontooversigt i menuen
 4. Klik Opsig pakken, som du finder under Pakke
 5. Gennemfør alle de trin, som du bliver ført igennem
 6. Tjek din e-mail for en bekræftelse på din opsigelse

Grunden til, at flere kunder har problemer med at opsige sit abonnement, er, at de blot klikker Opsig pakken (trin 4), og så tror det er det. Du skal dog gennemføre nogle trin, og bekræfte en ekstra gang, inden dit abonnement er helt opsagt. For at være sikker bør du tjekke din e-mail med det samme, for at se om du har modtaget en bekræftelse på din opsigelse. Hvis ikke du har modtaget denne bekræftelse, prøv da igen eller kontakt Viaplays kundeservice. De har åbent 365 dage om året, og de bør være i stand til at hjælpe dig.

Hvor mange enheder må man være på ad gangen?

Som kunde hos Viaplay kan du være logget ind på fire enheder ad gangen. En enhed kan for eksempel være din computer, din telefon, din tablet eller dit Smart TV. Ønsker du at få fjernet en enhed fra din konto, så kan dette godt lade sig gøre. Hvis du kontakter Viaplays kundeservice, kan de slette én enheder pr. 90 dage. Denne tidsgrænse er sat, for at undgå, at man låner sin Viaplay ud til højre og venstre.

Du kan dog ikke streame serier, film og sport på alle fire enheder samtidig. Det kan nemlig kun lade sig gøre at streame på 2 enheder ad gangen. Men bare rolig, du bliver ikke smidt ud af din fodboldkamp eller film, hvis børnene begynder at streame på en tredje enhed. De får i stedet at vide, at de desværre ikke kan streame på nuværende tidspunkt.

Virker tjenesten i udlandet?

Det kan være hårdt at være på ferie uden sin sport, film og serier. Heldigvis kan du med Viaplay streame alle de bedste film og serier, samt sport i hele EU og Norge. Alt fungerer præcis som herhjemme, men du skal være opmærksom på, at streaming kræver en vis netværkshastighed og -stabilitet, og derfor kan kvaliteten variere, hvis du for eksempel er i sommerhus i Sydfrankrig.

Hvis du rejser uden for EU til for eksempel USA, så kan du også godt bruge Viaplay. Men ikke helt som normalt. I stedet for at streame det indhold, som du ønsker at se, så skal du i stedet bruge Viaplay offline. Du kan nemlig downloade både film og serier på forhånd, så de ligger på din enhed. Dermed, kan du tage alle dine yndlingsfilm og -serier med på ferie uden for EU. Vælger du at gøre dette, skal du dog passe på med at være forbundet til et lokalt WiFi eller datanetværk, da dette kan resultere i at Viaplay bliver blokeret fra din enhed mens du er der. De har nemlig ikke rettighederne til at tilbyde streaming af det pågældende indhold uden for EU.

Viaplay rabatkode: Sådan sparer du penge på streaming

Du vil måske se, at du under oprettelsen på Viaplay, kan skrive en rabatkode. Med sådan en rabatkode får du potentielt set muligheden for at spare masser af penge på streaming. Der er bare et lille problem – du kan ikke bare lige finde en rabatkode. Disse rabatkoder, som Viaplay tilbyder, kan nemlig kun skaffes gennem et af deres samarbejder med andre virksomheder.

Det kan for eksempel være Telenor, hvor du med nogle af deres abonnementer, også får adgang til en række streamingtjenester inden for film, serier, sport, musik, lydbøger og mere. Typisk er det til en ganske favorabel pris, eller i form af et ekstra godt introduktionstilbud. Dermed kan du få en Viaplay rabatkode, der giver dig alt mellem 3 og 12 måneders gratis medlemskab, hvilket man ikke kan klage over.

Så hvis du alligevel overvejer at skifte abonnement, eller måske allerede er kunde hos Telenor, så kan det være værd at undersøge muligheden, for at vælge et af de abonnementer, hvor du får en Viaplay rabatkode med i købet.

Download den smarte app

Er du meget på farten, eller kan du bare godt lide at se film, serier og sport på din smartphone eller tablet? Så bør du hente den smarte Viaplay app, her kan du nemlig se alt det indhold, som du også finder på Viaplays hjemmeside. Dermed, behøver du ikke at finde computeren frem, for at få adgang til alle de bedste film.

Derudover, så kan du også bruge Viaplays app til at kaste serier, film og sport op på fjernsynet, hvis du har et Chromecast eller et Apple TV forbundet til dit TV. Dermed, kan du med app’en få alt dit yndlingsindhold i storformat, også selvom du ikke har et Smart TV.

Spørgsmål og svar om Viaplay

Hvor kan jeg se mine enheder på Viaplay?

Du kan se dine enheder på Viaplay ved at logge ind på streamingtjenestens hjemmeside. Herfra vil du kunne tilgå din kontoadministration, hvor et af underpunkterne er lige netop enheder, der er tilknyttet til din Viaplay konto.

Hvad kan man se på Viaplay?

På Viaplay kan man se serier, film og sport. Streamingtjenesten tilbyder eksempelvis streaming af Premier League, Formel 1, US Open, m.m. Når det kommer til film, er Viaplay nok den streamingtjeneste med det bedste og bredeste udvalg af de mest populære titler. Det betyder, at uanset om du er til Fast & Furious, James Bond, Forrest Gump eller Notting Hill, så kan du få tilfredsstillet dine behov hos Viaplay.

Hvorfor virker Viaplay ikke?

Hvis Viaplay ikke virker for dig, kan der være to årsager. Det kan enten være problemer med dit internet eller grundet driftsproblemer hos Viaplay. Er det din internetforbindelse, der er problemet, kan du forsøge at slukke og tænde for din router. Er det Viaplay, der har problemet, anbefaler vi, at du følger med i deres driftsstatus, hvilket du kan gøre via deres hjemmeside.

Hvem ejer Viaplay?

Viaplay er ejet af Viaplay Group AB, som er en svensk virksomhed, der tidligere gik under navnet Nordic Entertainment Group AB (NENT Group). Virksomheden er noteret på børsen i Stockholm og omsatte i 2020 for 12 milliarder svenske kroner.