På HBO finder du film i alle genrer. Med HBO Nordic har du adgang til alle slags gode film – lige fra spændende krimier til erotiske film. HBO er kendt for at være den streamingtjeneste med nogle af de bedste film og serier i branchen. Se vores liste over de bedste film på HBO nedenfor og find inspiration til din næste filmaften.

1. The Social Network

I den gode film The Social Network kommer vi helt tæt på historien bag Facebook. Hvorfor blev det sociale netværk skabt? Og hvilke udfordringer løb Mark Zuckerberg ind i undervejs?

Rettigheder: Sony Pictures Entertainment

2. Venom

Den tidligere journalist Eddie Brock kæmper med en tilværelse, der er i laser. En dag besøger han et videnskabscenter og kommer i kontakt med en symbiose fra rummet. Han skal nu tackle at være både ham selv og samtidig leve med en alien, som sidder fast til ham.

Rettigheder: Sony Pictures Entertainment

3. 12 Years a Slave

I USA, mens slaveri stadig var tilladt, bliver en ellers fri afroamerikansk mand fanget og solgt som slave. Her følger vi hans kamp for friheden. En prisvindende film – og uden tvivl blandt de bedste film på HBO.

Rettigheder: SearchlightPictures

4. Sådan Træner Du Din Drage

I en vikingelandsby følger vi drengen Hikke. En dag ude i skoven møder han en drage, og de ender med at blive gode venner. Men mennesker og drager er ikke naturlige venner, og de støder på en del udfordringer, der sætter deres venskab på prøve.

Rettigheder: DreamWorks Animation Denmark

5. Forrest Gump

En sød fortælling om Forrest Gump, der går gennem livet uden meget bekymring. Lige fra lange løbeture, udstationering i Vietnam og som skipper på hans egen båd klarer han sig igennem livet, præcis som han er. En ægte klassiker, som du kan se på HBO Nordic.

Rettigheder: HolasPhilosophy

6. Catch Me If You Can

Vi befinder os i 1960’ernes USA. Den unge Frank ser op til sin far og sætter alt ind på at vinde de penge tilbage, faderen har tabt. Samtidig kæmper han for at sikre sine forældres forhold. Efter nogle år har Frank formået at snyde sig til fire millioner dollars. Herfra udvikler Franks liv sig til en kapløb mod politiet.

Rettigheder: YouTube Film

7. The Amazing Spider-Man

Det kan være svært at balancere livet som en helt almindelig teenager samtidig med, at man skal redde verden fra uhumske forbrydere. Det er ikke desto mindre, hvad Peter Parker, i sin forklædning som Spider-Man, må kæmpe med til daglig.

Rettigheder: TopMovieClips

8. The Imitation Game

Tiden skriver anden verdenskrig. En ung mand med en skarp hjerne får til opgave at knække tyskernes kodesystem. Men tiden er ved at løbe ud, og den unge mand bliver sat under et stort pres og må træffe etiske valg.

Rettigheder: Movieclips Trailers

9. No Strings Attached

En af HBO Nordics erotiske film er No Strings Attached. Her forsøger de to hovedroller at få et rent seksuelt forhold til at fungere, men de indser, at de har brug for mere end bare sex. En rigtig romantisk HBO film.

Rettigheder: YouTube Film

Sådan finder du de bedste film

Mangler du inspiration til, hvor du kan finde de allerbedste film? Ved at kigge på anmeldelser kan du danne dig et indtryk af de film, du synes lyder spændende. Her får du seernes ærlige mening om de film, der er tilgængelige lige nu.

Du kan med fordel se trailere til de film, der lyder som lige noget for dig. Så kan du selv danne dig et indtryk af, om filmen er lige det, du leder efter. Filmstriben og TV 2 Play leverer også nogle rigtig gode filmoplevelser, hvis HBO Nordic mod forventning ikke skulle være noget for dig.

Spørgsmål og svar om HBO film

Hvor mange film er der på HBO?

Du skal ikke være bekymret for, at du kommer til at kede dig, hvis du har en konto hos HBO Max. Deres platform er fyldt til randen med både danske og udenlandske film. I alt er der næsten 700 film, du frit kan vælge mellem.

Hvad koster det at se film på HBO?

Når du opretter dig hos HBO Max, som har overtaget efter det tidligere HBO Nordic, kan du vælge to abonnementer. Du kan vælge et månedligt abonnement til 79 kr. pr. måned eller et årligt abonnement til 599 kr. om året.