Med den øgede globalisering bliver vi i Danmark konstant bombarderet med nye og spændende film fra hele verden. Men vores lille land har også en masse gode danske film at byde på. Det er bare med at finde dem blandt de store Hollywoodfilm.

Stream danske film her

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

1. Spies og Glistrup

I denne farvestrålende fortælling møder vi Mogens Glistrup og Simon Spies. Her får vi et indblik i det tætte venskab, der opstod mellem de to og kommer bag facaden på vilde intriger samt både op- og nedture.

Rettigheder: Nordisk Film

2. Nordvest

Casper bor i det hårde kvarter i Nordvest. Her tjener han penge ved at stjæle og ordne sager for bandefører Jamal. Jamal bestemmer i kvarteret, men Casper har intentioner om at komme højere op i hierarkiet. Derfor beslutter han sig for at lave forretninger bag Jamals ryg. En fatal beslutning for Casper, der ender i dybere problemer, end han kunne forestille sig.

Rettigheder: Nordisk Film

3. Under Sandet

Efter Anden Verdenskrig blev utallige tyske krigsfanger tvunget til at udføre straffearbejde i Danmark. En af de opgaver var at lokalisere miner på de danske strande. Her følger vi unge tyske soldaters kamp om liv og død.

Rettigheder: Nordisk Film

4. To verdener

Denne barske fortælling bevidner om det svære valg, man nogle gange må træffe, hvis man vil være fri. Sara er opvokset i en troende familie, men forelsker sig i en ældre, ikke-troende fyr. Hun må nu tage livet i sine hænder og træffe sine egne valg.

Rettigheder: YouTube Film

5. Jagten

I denne film møder vi Lukas. En nyligt skilt mand, der kæmper for forældreretten over sin søn. Han får job som pædagog i en børnehave, men bliver beskyldt for at blotte sig for et barn. Nu starter jagten på at bevise hans uskyld.

Rettigheder: Nordisk Film

6. En kongelig affære

I det 18. århundrede er det blevet Kong Christian den VII’s tur til at regere landet. Han er dog præget af sygdomme, der gør ham ude af stand til at varetage landet. Derfor træder den høflige doktor Struense til og bliver kongens nærmeste. Struense ender dog med at rode sig ud i problemer, han ikke kan slippe ud af igen.

Rettigheder: Nordisk Film

7. 9. April

Anden Verdenskrig er netop gået i gang, og Danmarks tropper har taget stilling langs den tyske grænse. Her afventer det danske cykelinfanteri de tyske tropper. I en brav kamp kæmper de få soldater for at beskytte den danske grænse, mens regeringen har helt andre planer.

Rettigheder: Nordisk Film

8. Klovn Forever

Kasper og Frank er endnu en gang ude på dybt vand. Denne gang prøver de lykken i det store USA, mens problemer vælter ned over dem en efter en.

Rettigheder: Nordisk Film

9. Sommeren ’92

Konflikter hærger i Europa, men Danmark ender alligevel med at sikre sig en plads til Europamesterskabet. Det er nu op til Danmarks træner at få sit mandskab på ret køl og klar til kamp.

Rettigheder: SF Studios Danmark

10. Ternet Ninja

Aske kæmper mod mobbere på sin skole. Men da han en dag får en ninjadukke i gave af sin onkel, ændrer hans liv sig. Det viser sig nemlig, at dukken er levende. Og den er ude efter hævn.

Rettigheder: Nordisk Film

Find andre gode film med danske rødder

Hvis du vil finde inspiration til de bedste danske film, så tjek brugernes anmeldelser ud. Her kan du få et indtryk af, hvad andre har at sige om de danske gamle film eller nye danske film, du overvejer at se. Så er det kun op til dig at vælge de film, du synes lyder spændende.