StreamingFor bare en håndfuld år siden var det obligatorisk at eje et tv for at streame film og tv-serier. Det er ikke længere nødvendigt. I dag skal man bare eje en smartphone eller anden digital enhed for at følge med i de seneste nyheder osv. Du kan nemlig streame live tv via din smartphone, hvis du har et ønske herom. Skærmen på din smartphone er muligvis ikke så stor, men hvad betyder det, hvis det bare er dig, som skal bruge underholdning.

I blogindlægget vil vi komme ind på, hvilke fordele der er ved at streame via mobilen. Endvidere vil vi gennemgå, hvordan du streamer, og hvilke tjenester der er de førende lige nu. Med andre ord forsøger vi at komme grundigt rundt om emnet.

Fordele ved at streame tv på mobilen

Det er naturligvis ikke uden grund, at flere og flere streamer på mobilen. Det hænger ganske enkelt sammen med, at der er mange fordele ved denne mulighed. Disse fordele har vi samlet i en lille oversigt, som du finder nedenfor:

  • Det er typisk billigere (du kan kvitte den dyre tv pakke til fordel for streaming)
  • Du kan se tv uanset tid og sted (uden at tage dit tv med dig)
  • Du slipper for at betale penge for uønskede kanaler

Ovenstående fordele skaber et godt grundlag for at overveje muligheden. Du bør som minimum give løsningen en chance i et par uger eller tre, inden du afskriver den. Rækker din nuværende datapakke ikke til streaming, så find da et nyt mobilabonnement til billige penge. Der findes masser af fine mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden. Vær derfor ikke bange for at skulle gå fra hus og hjem.

Sådan kommer du i gang med at live streame

Det er ingen større kunst at streame via mobilen. Faktisk vil vi påstå, at alle kan komme i gang. Du skal blot følge denne guide:

  1. Investér i et mobilabonnement med masser af data (streaming koster megen data)
  2. Sammenlign de mange streaming tjenester og vælg de bedste ud
  3. Køb adgang til tjenesterne og download de dertilhørende apps
  4. Nyd streaming i højeste kvalitet

Du kan bl.a. live streame sport, musikprogrammer, valg, nyheder og meget mere. Alt dette kan du gøre via en vilkårlig smartphone.

De bedste tjenester til streaming

Der findes rigtig mange tjenester – både alm. og live – til streaming. Da de færreste har råd til at købe adgang til alle, er man nødt til at prioritere. Man kan for eksempel udforske følgende tjenester:

  • Netflix
  • TV 2 Play
  • Viaplay

Som hovedregel vil du være godt dækket ind med ovenstående. Via disse tjenester kan du nemlig både streame sport, nyheder, film, tv-serier og meget andet. Så kommer du altså ikke til at mangle underholdning i hverdagen.

God fornøjelse.