Ønsker du at kunne modtage tv-signal, men har du ikke lyst til eller mulighed for at modtage signalerne via et kabel fra et antennestik, er en stueantenne den rette løsning.

Det er en antenne, der kan placeres i din stue, hvorfra den kan modtage de nødvendige tv-signaler. Derfor er der ikke behov for at hænge en stor parabol op udendørs.

Anbefaling af stueantenne: 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Hvordan fungerer en TV stueantenne?

En stueantenne er skabt til at kunne modtage de signaler, der skal til, for at du kan se TV. I modsætning til andre antenner, kan den placeres i din stue, fremfor at blive placeret på taget eller facaden.

Når den er tilsluttet dit TV, får du adgang til dine kanaler, uden at have trukket et kabel, hvilket det er nødvendigt at gøre, hvis du ønsker at modtage dine tv-signaler via kabel-tv.

Hvad koster en stueantenne til TV?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvad en TV stueantenne koster. Du kan nemlig finde mange af dem på det danske marked, og de adskiller sig på flere punkter, herunder pris.

En almindelig stueantenne til TV koster dog fra 2-300 kr. og op. Såfremt du ønsker at købe en digital stueantenne af højeste kvalitet, kan du forvente at skulle slippe en kende mere.

Vælg med fordel en digital stueantenne

Ønsker du at kunne se fjernsyn i HD, skal du have fingrene i en digital stueantenne. Den gør det ikke blot muligt at modtage et tv-signal, men sikrer samtidig, at signalet bliver forstærket.

En indendørs digital antenne er ikke blot ideel for dig, der ikke kan eller vil modtage tv-signal via kabel-tv. Den kan også bruges, hvis du ønsker at se fjernsyn på båden, i campingvognen eller deslige.

Stueantenne

Stueantenne test: Hvilken er bedst?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvilken stueantenne der er den bedste. Såfremt du ønsker at finde frem til den bedste stueantenne, kan du med fordel læse en grundig stueantenne test.

Når du skal vælge blandt de mange stueantenner, rådes du til at vælge ud fra brugeranmeldelser. Samtidig er det vigtigt at holde øje med deres evne til at forstærke signalet samt deres størrelse.

Stueantenner kan bl.a. købes hos jem og fix og Power

Er du f.eks. på jagt efter en stueantenne til Boxer TV (hedder nu Norlys), kan du købe den mange steder. Der er nemlig mange forhandlere af såvel indendørs som udendørs antenner at finde på det danske marked.

Blandt andet kan du besøge Jem og Fix, der har et ganske stort og alsidigt udvalg. Ligeledes kan Power også bryste sig af et udvalg, der indeholder noget, der kan dække de flestes behov.

Spørgsmål og svar om stueantenner

Hvem har brug for en TV stueantenne?

En stueantenne er en løsning for dig, der enten ikke har lyst til eller mulighed for at modtage tv-signaler via et kabel fra et antennestik, som er den mest udbredte løsning.

Skal jeg købe en indendørs eller udendørs antenne?

Ønsker du den bedste signalstyrke, anbefales det at vælge en udendørs antenne. Det skyldes, at signalet typisk svækkes markant ved indendørs modtagelse.