Online på rejsenSommerferien er over os, og mange danskere drager på spændende rejser ud i verden. Rejsetiden kan dog være lang, og selvom en flytur er indarbejdet i rejseplanerne, så er der ofte lang ventetid og kaos i lufthavnene. Derfor kan det være uhyre belejligt med en afstressende afledning.

Streaming er en af danskernes absolut foretrukne afledningsmanøvrer fra både en stresset hverdag, men også en længere rejse. Det kan dog være svært at bruge ens streaming-tjenester i udlandet, hvorfor vi herunder giver dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan streame uden bekymring på din rejse.

Gør dit indhold parat til offline-brug

En af de helt store opdateringer på alle store streaming-tjenester såsom Netflix og Viaplay, er muligheden for at streame indhold, selvom man er offline. Det eneste du skal sørge for er at have gjort det ønskede indhold parat til offline-brug. Det vil i de fleste tilfælde mene, at du skal downloade den givne film eller serie (direkte inde i appen), så den er klar til afspilning, selvom der ikke er et WiFi-netværk tilgængeligt.

Der kan være lange ventetider på busser og toge, og der kan derudover opstå en flyforsinkelse på rejsen. Det er endvidere ikke altid, at der ved bus- og togstationerne eller i lufthavnen er adgang til et WiFi-netværk, der har kapaciteten til at trække en serie eller film. Derfor er offline-brug af indhold på streaming-tjenester alfa omega for dig, der ønsker afledning i form af streaming på rejsen.

Vælg de bedste streaming-tjenester på forhånd

Din rejse er højst sandsynligt blevet planlagt i god tid. Derfor har du også god tid til at finde de absolut bedste streaming-tjenester, så du aldrig mangler indhold til rejsen. Du bør være opmærksom på følgende:

  • Tilbyder streaming-tjenesten offline indhold? – For at få det optimale ud af din streaming på rejsen, så bør du have muligheden for at kunne se film og serier, selvom din enhed er offline.
  • Hvad koster tjenesten pr. måned? – Hvis det er en dyr streaming-tjeneste, bør du overveje at se, om dit ønskede indhold findes på andre tjenester.
  • Gives der gratis prøveperiode? – I så fald kunne en sådan prøveperiode være belejlig til rejsen.
  • Hvilke enheder kan bruges til streaming? – Afhængig af dine enheder, bør du have muligheden for at kunne streame på alle enheder, hvad end det er en computer, smartphone eller tablet.

Der findes et hav af streaming-tjenester, som opfylder ovenstående behov. Af eksempler kan nævnes:

  • Netflix
  • Viaplay
  • HBO Nordic

Ovenstående tjenester tilbyder endvidere også prøveperioder, hvorfor du kan teste dem af inden rejsen.