Sponsoreret indhold

Der er efterhånden kommet en hel del nye streamingtjenester til i de seneste år, og i 2021 er der et hav af forskellige tjenester at vælge imellem, når man en søndag aften skal finde den næste nye serie eller gode film at se.

Forbrugerne bliver eksponeret for streamingtjenesterne overalt på internettet, og det er da også her, at størstedelen af den moderne markedsføring er placeret i dag. Via internettet kan man nå hurtigere og nemmere ud til den brede befolkning og således også forbrugerne med det produkt, man ønsker at sælge. Med internettet er der et hav af forskellige muligheder for effektiv markedsføring, hvor en af disse går under navnet linkbuilding. Hvis du endnu ikke har hørt om denne særlige markedsføringsstrategi, så kan du med god samvittighed læse med her. Du vil også kort blive introduceret for et firma ved navn BOB Linkbuilding.

Smart tv og streaming

Markedsføring anno 2021

Som nævnt, så er det i dag via internettet, at man som forbruger bliver præsenteret for forskellige produkter, tjenester osv. I dag er det ikke længere nødvendigt at eksponere sig selv og sin virksomhed via annoncer i ugeblade og aviser. Nej, i stedet er det synligheden på nettet, der spiller en afgørende rolle for, om ens virksomhed, og de tjenester og produkter man her kan tilbyde, bliver efterspurgt af forbrugerne.

Når det kommer til streamingtjenester, så gælder det om at udbrede budskabet om det produkt, man kan tilbyde, så effektivt som muligt. I dag findes der nemlig mange forskellige streamingtjenester, der alle kan tilbyde noget forskelligt, mens nogle endda har monopol på særlige film og serier. Det gælder derfor om at lade forbrugerne vide, hvad de kan forvente ved at skrive sig op til et abonnement til den enkelte tjeneste på en inspirerende og effektiv måde. Det er virksomheder som C More og Viaplay rigtig gode til.

Ved at gøre brug af internettet til sin markedsføring kan man være sikker på at nå ud til langt flere forbrugere, end man tidligere har turdet drømme om. Det gælder dog om at være strategisk i sin markedsføring, således at man når ud til de målgrupper, hvor der er en potentiel chance for, at de ønsker at skrive sig op til en ny tjeneste. I det nedenstående kan du læse mere om en forholdsvis ny måde at markedsføre sig selv og sin virksomhed på, der i løbet af de seneste år er blevet ganske effektivt og endda den foretrukne måde blandt mange større virksomheder.

Linkbuilding er blevet den foretrukne strategi

Ved at gøre brug af internettets uendelige store platform kan man på en hurtig og ikke mindst effektiv måde nå ud til en hel del forbrugere, hvis man da benytter sig af de rette markedsføringsstrategier. En af disse strategier går under navnet linkbuilding. Denne strategi er en effektiv måde, hvorpå ens hjemmeside, og i dette tilfælde streamingtjeneste, kan få en højere prioritering hos de forskellige søgemaskiner. Linkbuilding er kort fortalt en måde, hvorpå man kan opnå større synlighed omkring sin hjemmeside ved at henvise til den fra andre hjemmesider. Via artikler og andre former for tekster kan der på en hensigtsmæssig måde blive linket til en hjemmeside, og de produkter der bliver solgt her.

Sådan fungerer det

Artiklerne kan eksempelvis handle om nogle af de emner, som hjemmesiden, der skal linkes til, selv berører og dermed generere trafik til denne. Det kan sammenlignes lidt med at udbrede budskabet omkring en hjemmeside ved brug af relevante links. Med sådanne artikler vil det blive muligt for en hjemmeside at komme højere op på de forskellige søgemaskiners søgeresultater, når der eksempelvis bliver søgt efter gode streamingtjenester.

Hos BOB Linkbuilding, der er en af de førende linkbuilding specialister, kan man blandt andet få værdifuld rådgivning til, hvorledes man som virksomhedsdrivende kan gøre sin hjemmeside mere synlig for forbrugerne og dermed øge chancerne for at få besøgende på sin website. Mange virksomheder – store som små – gør i dag brug af denne smarte markedsføringsstrategi og har endda SEO konsulenter med på sidelinjen, for at sørge for at maksimere synligheden af hjemmesiden. Har du ikke helt styr på det med at skabe links, så ret henvendelse til BOB Linkbuilding – de kan helt sikkert hjælpe.

Fremtiden byder på effektiv markedsføring

I fremtiden skal vi nok vænne os til, at det er internettet, der i højere grad bliver brugt til at markedsføre produkter. Her kan vi i samme ombæring nævne de mange nye sociale medier, der også hyppigt bliver brugt til at skabe synlighed omkring nye produkter og tjenester. Det gælder i dag om at være kreativ, når man vil udbrede budskabet om sin virksomhed og det, den kan tilbyde.