Underholdning fylder mere og mere i vores hverdag. Med streamingtjenesternes indtog på markedet er det blevet lettere end nogensinde før at vælge din underholdning on demand. Det betyder dog også, at du har flere udgifter. Læs her, hvordan du trimmer underholdningsbudgettet uden at gå på kompromis med udvalget.

Der var engang, hvor flow-tv var dét, der dominerede underholdningsbranchen. Sådan forholder det sig ikke længere – nu har vi i stedet mulighed for selv at blande alt fra streamingtjenester til tv-pakker. Det betyder, at vi har adgang til lige netop de programmer, der appellerer til os, præcis hvornår vi vil.

Samtidig betyder det, at vi har væsentligt flere udgifter til underholdning, da det ikke længere udelukkende er det, der bliver vist i fjernsynet, der dikterer, hvad vi skal lade os underholde af. Der er dog heldigvis mange måder, hvorpå du kan få samme udvalg, blot til en lavere pris.

Vælg et abonnement med streaming inkluderet

Der dukker flere og flere mobilabonnementer op, der inkluderer fri data og underholdning. Det er et smart valg, hvis du på nuværende tidspunkt betaler til et lavprisselskab, men har flere abonnementer hos forskellige streamingtjenester.

Ved at benytte dig af et abonnement, der inkluderer streamingtjenester, kan du således slå både underholdning og mobilforbrug sammen, så du slipper for at skulle betale til flere udbydere på én gang. Typisk vil du kunne spare mange penge på denne måde.

Drop flow-tv og spar penge

Familie ser tvDer er efterhånden ingen grund til at have et abonnement på de almindelige tv-pakker. Før i tiden, da tv-programmer var den primære kilde til underholdning, gav det mening, at man tog et lån for at kunne finansiere et nyt fjernsyn. Det gjorde sig særligt gældende, da tv-signalet blev digitalt, hvorfor det analoge ikke længere kunne følge med.

Hvor fjernsynet stadig har sin berettigelse, står det anderledes til med flow-tv, der efterhånden må betegnes som værende noget, der primært henvender sig til det ældre segment af befolkningen. Du kan derfor med fordel droppe dit tv-abonnement, hvis du vil spare penge på underholdningen.

Hvis du absolut har behov for en tv-pakke, kan du ofte spare penge, hvis du vælger en af de mange tjenester, der tilbyder, at du selv kan sammensætte din pakke. På den måde slipper du for at betale for et stort udvalg af kanaler, du alligevel ikke benytter dig af.