Hvilken tv udbyder kan jeg få på min adresse?

af | jan 2, 2022 | Artikler

Hvilken tv udbyder kan jeg få på min adresseSavner du underholdning i hverdagen, og kan du ikke umiddelbart stille dig tilfreds med markedets mange streaming tjenester? I så fald bør du investere i en tv pakke fra en af landets ambitiøse udbydere.

Der findes efterhånden rigtig mange tv udbydere, jovist, men der er ikke helt frit valg på alle hylder, idet ikke alle udbydere tilbyder dækning i hele landet. Det kan for eksempel være svært at få en tilfredsstillende tv pakke, hvis man bor i et af landets yderområder. Derfor er det en god idé at undersøge, hvilke tv udbydere der dækker det område, man er bosat i.

Foretag et hurtigt adresse-tjek

Det er takket være internettets eksistens let som en leg at finde ud af, hvilke tv udbydere man kan vælge mellem. Det er nemlig muligt at foretage et online adresse-tjek. Det foregår på den måde, at du indtaster din adresse, hvorefter du får svar på, om den givne udbyder dækker dit område eller ej. Herunder finder du en kort liste over nogle af de udbydere, som tilbyder online adresse-tjek:

Yousee
Fullrate
• Telia
• Stofa
• Waoo

Ét minut – så kort tid tager det at gennemføre et adresse-tjek. Med andre ord er det ikke verdens største udfordring at finde ud af, hvilke udbydere der findes i området. De fleste udbydere dækker hele landet, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det langt fra gælder alle. Flytter du på et tidspunkt til en anden by og / eller landsdel, bør du foretage et nyt tjek.

Sammenlign tv-pakker herunder:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
YouSee YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
YouSee YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris
3
YouSee YouSee Play 30
30 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2994 kr. Min. pris
4
YouSee YouSee Play 40
40 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
3594 kr. Min. pris
5
Allente Allente Basic
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
1716 kr. Min. pris
6
Allente Allente Standard
52 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
549 kr. Pris pr. md.
2196 kr. Min. pris
7
Allente Allente Premium
72 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
659 kr. Pris pr. md.
2636 kr. Min. pris
8
Norlys Vælg Frit
1 TV-kanaler
199 kr. Oprettelse
109 kr. Pris pr. md.
475 kr. Min. pris
9
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
469 kr. Pris pr. md.
938 kr. Min. pris
10
Norlys Vælg Alt
36 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
729 kr. Pris pr. md.
1458 kr. Min. pris
11
Stofa Lille tv-pakke
24 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
274 kr. Pris pr. md.
1664 kr. Min. pris
12
Stofa Mellem tv-pakke
36 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
3194 kr. Min. pris
13
Stofa Stor tv-pakke
57 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
779 kr. Pris pr. md.
4694 kr. Min. pris
14
Viaplay Film & Serier
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
129 kr. Pris pr. md.
129 kr. Min. pris
15
Viaplay Total
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
449 kr. Min. pris
16
Cmore-Logo C More / 14 dage gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
99 kr. Pris pr. md.
99 kr. Min. pris

Vælg den rigtige udbyder

Du har nu fundet ud af, hvilke udbydere du kan vælge mellem – så langt, så godt.

Det næste du skal gøre er at undersøge, hvilken udbyder der kan tilbyde det bedste produkt til prisen. Dét kan faktisk være en stor udfordring, idet man skal tage højde for rigtig mange ting. Der skal ikke blot tages højde for prisen, men også antal tv kanaler, installation, bindingsperiode, mulighed for at skifte tv kanaler m.v.

Her på tvpakkerguide.dk kan du hurtigt, nemt og helt gratis sammenligne priser på tv pakker fra de mest populære udbydere herhjemme. Det er en mulighed, du bør gøre brug af, hvis du vil have mest muligt for pengene.

Fortrudt dit valg af tv pakke?

Det sker for rigtig mange; Man bliver så forblændet af et tilbud, at man takker ja uden at undersøge, hvad tilbuddet reelt indeholder.

Det er en ærgerlig situation at stå i, men heldigvis er det ikke umuligt at skifte tv udbyder. Dog skal man naturligvis være opmærksom på, om man er bundet af en kontrakt. Bindingsperioden svinger som regel mellem 1 og 6 måned(er) – alt efter udbyder. Det er selvsagt en fordel at vælge en udbyder med en kort bindingsperiode.

Ønsker du at afmelde dit nuværende tv abonnement, bør du rette henvendelse til udbyderen pr. telefon eller e-mail. Du kan også bestille en ny tv pakke hos en anden udbyder og bede udbyderen om at afmelde din gamle tv løsning. Husk at afmelde din gamle tv pakke i god tid, så du ikke ender med at hænge på to tv pakker på samme tid.

Bestil en to-i-én pakke med tv og bredbånd

Ønsker du at spare tid og besvær, kan du drage fordel af at bestille en to-i-én pakke, hvor du får både tv og bredbånd fra samme udbyder. Det er på mange måder en attraktiv løsning.

I første omgang bør du indhente et tilbud, så du kan blive klogere på, hvor meget du kan spare ved at samle de to ydelser. Fullrate er en af de udbydere, som tilbyder både tv og bredbånd til en yderst fordelagtig pris. Besøg udbyderens hjemmeside for at læse mere ved interesse.