Hvilken tv udbyder kan jeg få på min adresseSavner du underholdning i hverdagen, og kan du ikke umiddelbart stille dig tilfreds med markedets mange streaming tjenester? I så fald bør du investere i en tv pakke fra en af landets ambitiøse udbydere.

Der findes efterhånden rigtig mange tv udbydere, jovist, men der er ikke helt frit valg på alle hylder, idet ikke alle udbydere tilbyder dækning i hele landet. Det kan for eksempel være svært at få en tilfredsstillende tv pakke, hvis man bor i et af landets yderområder. Derfor er det en god idé at undersøge, hvilke tv udbydere der dækker det område, man er bosat i.

Foretag et hurtigt adresse-tjek

Det er takket være internettets eksistens let som en leg at finde ud af, hvilke tv udbydere man kan vælge mellem. Det er nemlig muligt at foretage et online adresse-tjek. Det foregår på den måde, at du indtaster din adresse, hvorefter du får svar på, om den givne udbyder dækker dit område eller ej. Herunder finder du en kort liste over nogle af de udbydere, som tilbyder online adresse-tjek:

Yousee
Fullrate
• Telia
• Stofa
• Waoo

Ét minut – så kort tid tager det at gennemføre et adresse-tjek. Med andre ord er det ikke verdens største udfordring at finde ud af, hvilke udbydere der findes i området. De fleste udbydere dækker hele landet, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det langt fra gælder alle. Flytter du på et tidspunkt til en anden by og / eller landsdel, bør du foretage et nyt tjek.

1
YouSee Grundpakke 20+
22 (+ 20 point) TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
559 kr. Pris pr. md.
2.139 kr. Min. pris
2
Stofa Lille tv-pakke + bredbånd
24 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1.893 kr. Min. pris
3
Stofa Mellem tv-pakke
36 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
469 kr. Pris pr. md.
2.814 kr. Min. pris
4
Stofa Stor tv-pakke
57 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3.774 kr. Min. pris
5
YouSee Grundpakke 36+
22 (+ 36 point) TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
619 kr. Pris pr. md.
2.897 kr. Min. pris
6
YouSee Grundpakke 10+
22 (+ 10 point) TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2.777 kr. Min. pris
7
YouSee Grundpakke
22 TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
309 kr. Pris pr. md.
2.587 kr. Min. pris
8
Viaplay Film & Serier
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
119 kr. Pris pr. md.
119 kr. Min. pris
9
Viaplay Viaplay Total
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
449 kr. Min. pris
10
Cmore-Logo C More / 30 dage gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
99 kr. Pris pr. md.
99 kr. Min. pris

Vælg den rigtige udbyder

Du har nu fundet ud af, hvilke udbydere du kan vælge mellem – så langt, så godt.

Det næste du skal gøre er at undersøge, hvilken udbyder der kan tilbyde det bedste produkt til prisen. Dét kan faktisk være en stor udfordring, idet man skal tage højde for rigtig mange ting. Der skal ikke blot tages højde for prisen, men også antal tv kanaler, installation, bindingsperiode, mulighed for at skifte tv kanaler m.v.

Her på tvpakkerguide.dk kan du hurtigt, nemt og helt gratis sammenligne priser på tv pakker fra de mest populære udbydere herhjemme. Det er en mulighed, du bør gøre brug af, hvis du vil have mest muligt for pengene.

Fortrudt dit valg af tv pakke?

Det sker for rigtig mange; Man bliver så forblændet af et tilbud, at man takker ja uden at undersøge, hvad tilbuddet reelt indeholder.

Det er en ærgerlig situation at stå i, men heldigvis er det ikke umuligt at skifte tv udbyder. Dog skal man naturligvis være opmærksom på, om man er bundet af en kontrakt. Bindingsperioden svinger som regel mellem 1 og 6 måned(er) – alt efter udbyder. Det er selvsagt en fordel at vælge en udbyder med en kort bindingsperiode.

Ønsker du at afmelde dit nuværende tv abonnement, bør du rette henvendelse til udbyderen pr. telefon eller e-mail. Du kan også bestille en ny tv pakke hos en anden udbyder og bede udbyderen om at afmelde din gamle tv løsning. Husk at afmelde din gamle tv pakke i god tid, så du ikke ender med at hænge på to tv pakker på samme tid.

Bestil en to-i-én pakke med tv og bredbånd

Ønsker du at spare tid og besvær, kan du drage fordel af at bestille en to-i-én pakke, hvor du får både tv og bredbånd fra samme udbyder. Det er på mange måder en attraktiv løsning.

I første omgang bør du indhente et tilbud, så du kan blive klogere på, hvor meget du kan spare ved at samle de to ydelser. Fullrate er en af de udbydere, som tilbyder både tv og bredbånd til en yderst fordelagtig pris. Besøg udbyderens hjemmeside for at læse mere ved interesse.

Denne guide om at vælge den rette tv udbyder er skrevet i samarbejde med Tim, som driver https://www.dit-kviklaan.dk, som har specialiseret sig i at sammenligne lån. Du kan med god grund besøge hjemmesiden, hvis du har brug for at låne penge til din kommende tv løsning. Du kan også låne penge til et nyt fjernsyn eller et nyt højtaleranlæg til stuen. Mulighederne er mange.