Sponsoreret indhold

En TV-pakke kan være en rigtig god løsning, så man ikke skal bøvle med streaming af film og serier. Det kan nemlig hurtigt blive et problem, hvis internettet ikke fungerer. Imidlertid er de fleste af os temmelig afhængige af nettet, og derfor kan det være praktisk med en guide til bedre internet. Det får du her!

Internettet er en væsentlig del af de fleste danskeres hverdag, og vi bruger det, groft sagt, til alt. Vi researcher på internettet, vi køber ting, vi bruger det i forbindelse med vores arbejde, vi bruger det til at underholde os og connecte med venner.

Derfor er et godt internet også alfa og omega, både derhjemme og på arbejdet. Du kan sagtens få en bedre forbindelse ved hjælp af små og få kneb.

Justering af router

Har du overvejet fibernet til virksomheden?

Et fibernet kort kan i mange tilfælde forbedre forbindelsen i virksomheden. GlobalConnect har mange løsninger med fiber til erhverv, og på deres site kan du nemt tjekke, om du kan få dækning, hvor du er.

I virksomheder kan et problem være, at der er støj på forbindelsen. Det kan der være, fordi andre bruger den samme linje, det være sig andre virksomheder eller privatpersoner. Det kan sammenlignes med en motorvej, hvor der opstår kø, og hvad sker der så? Internettet bliver langsomt.

Det er frustrerende, og det er også dårligt for produktiviteten og virksomhedens bundlinje. Fibernet kan imidlertid løse problemerne, fordi man får forbindelsen for sig selv. Det betyder, at hastigheden optimeres, og man har stabil forbindelse, uanset hvor mange medarbejdere der går online. Printere og deslige kan også kobles til uden problemer.

Flere tips til dit internet

Routerens placering kan have stor betydning for forbindelsen til dit internet. Hvis du oplever knas og støj, og du samtidig har placeret routeren i et skab eller et lukket rum – så er der en god grund til problemet. Routeren skal nemlig stå frit, så den kan sende internet direkte til din enhed.

Derfor kan et godt tip være at placere den et sted, hvor du kan se den, mens du bruger internettet. Du kan med fordel også sætte den lidt op i højden, så forbindelsen ikke kommer i karambolage med møblementet.

Sidst, men ikke mindst, kan du skifte mellem forbindelserne 2.4 GHz og 5 GHz og se, om det forbedrer internettet. Sommetider kan den ene linje nemlig være mere trafikeret end den anden.