Få fjernsynet til at blive en del af indretningen

af | jun 27, 2018 | Artikler

Fjernsyn indretningI flere danske hjem fylder fjernsynet en stor del af både stue, soveværelse og nogle gange køkkenet. Det er der, hvor familien samles, når der skal hygges en fredag aften, eller man trænger til at slappe af efter en lang arbejdsdag. Fjernsynet kommer da til at tage meget af opmærksomheden i rummet og kan hurtigt komme til at se tung og en smule klodset ud.

Selvom fjernsynsproducenterne er enormt gode til at designe fjernsyn, der er så elegante og stilfulde som overhovedet muligt, kan et fjernsyn, der står alene, godt virke lidt koldt. Heldigvis er der råd at finde, hvis du gerne vil have mere varme i din indretning, eller hvis du ønsker at blende fjernsynet ind i din eksisterende indretning.

Indret med planter

Uanset hvor planter bliver en del af indretningen, vil det altid have en god effekt. Det skaber liv og giver hjemmet en helt anden opgradering, som ikke kan opnås på andre måder. Derfor er det natur-ligvis oplagt at have et par planter stående på TV-bordet ved siden af fjernsynet. Du kan finde inspi-ration af TV-borde her og se, hvilket der vil passe ind i din stil. Du kan med fordel have en plante stående, der er større end fjernsynet, hvis du gerne vil fjerne fokus fra fjernsynet.

Hvis fjernsynet står direkte på TV-bordet, kan det også en være oplagt at have et par planter, som hænger fra loftet. Dette vil skabe mere luft, men samtidig blende fjernsynet ind i planternes univers.

Lav en billedvæg

En billedvæg er utrolig personlig og vil derfor være ideel i ethvert hjem. Derfor kan fjernsynet med fordel integreres i denne fine billedvæg – og ikke omvendt. For at få det bedste resultat bør du ikke lave billedvæggen omkring fjernsynet, da det hurtigt vil komme til at se opstillet og tungt ud. Tænk derfor fjernsynet som et billede og du vil opnå et meget flottere resultat.

For at få en større helhed kan du vælge et par større rammer, som passer til fjernsynets farve. Så vil fjernsynet ikke komme til at syne helt ude af proportioner. De resterende rammer kan sagtens være i andre størrelser og farver for at skabe lidt dynamik.

Mal væggen

Hvis dit fjernsyn hænger på en væg, kan det være oplagt at male denne. Og gerne i en mørk farve. En mørk farve vil nemlig få fjernsynet til at se mindre ud, da det nu er væggens udseende, der kommer i fokus. Det behøver ikke nødvendigvis være en helt sort væg, men en maling i de grå eller brunlige nuancer vil være nok.

For at få fjernsynet til at blende så meget ind som muligt er det en god ide at anskaffe sig et par kabelskinner, der kan gemme ledningerne væk. Vælg en kabelskinne, der passer til væggens farve, så det ikke er denne, der springer i øjnene.