Pige streamer film

Sponsoreret indhold

I dag er det fåtallet, der ikke kender til Amazon Prime-videostreamingkonti. Men der er stadig mange, som ikke kender alle de mindre anvendte funktioner, og de kan gøre en enorm forskel i den måde, som du ser tjenestens indhold på.

Uanset om du streamer videoer på mobilen eller via Fire Stick-udvidelserne, får du her nogle gode tips til at komme i gang med i dag.

Ændring af undertekster

Nogle gange vil du gerne se en udenlandsk film eller serie og stadig forstå, hvad der bliver sagt. Andre gange har du måske ikke lyst til at forstyrre dem omkring dig, og så er underteksterne den bedste måde at undgå det på.

Uanset, hvad din grund måske er, så kan du trykke på det rektangulære ikon på skærmen, hvorefter du får muligheden for at slå dem fra eller til.

Det bedste ved disse undertekstindstillinger er, at du også kan ændre størrelse, farve og position på skærmen og meget mere.

Liste over ting, du gerne vil se

Oplever du tit, at du sidder og bliver i tvivl om, hvad du skal se? Sjovt nok sker det normalt, når du først følte, at du havde nærmest al slags indhold i verden at vælge imellem.

En liste med film og serier, som du gerne vil se, kan sikre, at du aldrig lander i sådan en situation igen.

Når du opdager nye serier og film, som du ikke kan se med det samme, kan du føje dem til sådan en liste. Du kan redigere listen senere for at sortere i det indhold, du har lyst til at se.

Men så er du altid garanteret, at du aldrig længere løber tør for serier.

Tilgængelighed af indhold

Liste over de bedste serier, som du kan se på Amazon Prime lige nu, kan indeholde udvalgte titler, som du ikke kan finde i dit område. Det er ikke, fordi de ikke findes på platformen – men de, som har skabt indholdet, har måske udelukket din region fra at se det.

Du bør ikke lide under det – men i stedet bør du kunne se, hvad du har lyst til, uanset hvor du befinder dig. Derfor er en VPN det bedste valg for dig.

En VPN gør, at du kan se ud som om, at du er i de regioner, der understøttes. Det gør det muligt at streame indholdet, som om du var på det understøttede marked.

En anden fordel ved at have en VPN er, at det krypterer din internetforbindelse. Udover at beskytte dig mod farerne ved gratis/offentlige wi-fi-netværk, forhindrer det også din internetudbyder i at tjekke din internetaktivitet. Ellers kan du blive udsat for bredbåndsbegrænsninger, som påvirker din streamingoplevelse negativt.

Forældrekontrol

Børnene vil gerne se noget på Amazon Prime Video, men du vil gerne undgå, at de ser upassende indhold? Der er hjælp at hente.

Gå over til indstillingerne for forældrekontrol, opret en femcifret PIN-kode, og vælg deres alder. Her får du aldersgrænser på 7+, 13+ og 18+. Det er bredt nok til at give dig mulighed for at kontrollere, hvad de kan se.

Det bedste ved denne mulighed er, at det giver dig mulighed for trygt at dele din konto med dine børn, så de ikke kan se skadeligt indhold. Du kan også ekskludere din egen enhed fra forældrekontrolindstillingerne. På den måde er det aktivt for børnene – men ikke for dig.

Videokvalitet

Hvis din internetforbindelse ikke er så hurtig, eller du ikke har lyst til at bruge for meget data, kan du opsætte dette i indstillingerne for videokvalitet.

Mange streamere bruger tilstanden med standardkvalitet, men du kan tilpasse dem, så de passer til dine aktuelle behov. Du kan vælge mellem tre muligheder udtrykt som God, Bedre og Bedst.

Kvaliteten er ret god på alle niveauer, men den ene indeholder flere detaljer end den anden. Amazon-videotjenesten fortæller dig også, hvor meget data du kommer til at forbruge for hvert niveau af videostreaming.

Derfor kan du nyde dit indhold på en langsommere internetforbindelse med lavere billedkvaliteter eller med bedre billedkvalitet på de steder, hvor du har adgang til hurtige internethastigheder.